Pratite nas:
VOLI I CRNOGORSKI TELEKOM PREDSTAVILI 066 PREPAID BRAND
Datum: 22.09.2014
Saopštenje za medije Podgorica, 15. 9. 2014. godine

Nacionalni trgovački lanac ”Voli” i Crnogorski Telekom predstavili novi prepaid 066 brand 

Milion besplatnih minuta i SMS poruka za sve korisnike «Volim»paketa 

Nacionalni trgovački lanac ”Voli” i Crnogorski Telekom predstavili su novi prepaid 066 brand pod nazivom “Volim”. Novi ponuđač usluga prepaid mobilne telefonije će zasigurno promijeniti tržište telekomunikacija u našoj zemlji, a neke od pogodnosti koje nude korisnicima su milion besplatnih minuta razgovora i SMS poruka unutar mreže. 

«Pažljivo smo osluškivali potrebe i želje naših klijenata i uvidjeli da našem telekomunikacijskom tržištu nedostaje jednostavna i svima lako dostupna ponuda. Analizirali smo tržište, uradili veoma detaljne pripreme i krenuli u realizaciju platforme za novi prepaid 066 i rođen je novi brand “Volim”. Usluge ovog novog operatera predstavljaju proširenje postojeće ponude kako bi korisnicima pružili dodatnu mogućnost izbora, a sve u cilju zadovoljstva krajnjih korisnika”, rekla je Jelena Radonjić-Đurković, Menadžer za odnose s javnošću i korporativnih komunikacija odjela Crnogorskog Telekoma. 

«Ono što «Volim» nudi svojim korisnicima su: milion besplatnih minuta razgovora unutar mreže, milion besplatnih SMS poruka unutar mreže, kupovinom jednog SIM paketa, drugi se dobije besplatno, tu su i Family pack – porodična pakovanja koja uključuju više SIM kartica plus povoljne mobilne uređaje kako bi novi korisnici odmah počeli koristiti novu tarifu. Posebna pogodnost je Klub prijatelja Volim koji omogućava potrošačima da kupovinom u Voli marketima ostvare pravo na gratis dopunu za VOLIM (za račun od 30 eura, gratis dopuna od 1 eura, a za račun od 55 eura, gratis dopuna u iznosu od 2 eura). Start paketi “Volim” biće dostupni u svim marketima širom Crne Gore. Nudimo jedinstvenu ponudu u kojoj je potrošač u središtu pažnje. Moderna tehnološka infrastruktura i stručan kadrovski potencijal garant su uspjeha novog preipaida «Volim». Uvjerena sam da će «Volim» vrlo brzo postati vodeći prepaid brand u Crnoj Gori» , kazala je Olivera Šuškavčević, marketing menadžer kompanije «Voli». 

Promociji je prisustvovao i košarkaš Nikola Ivanović koji je predstavljen kao zaštitno lice brenda:

«Prepaid «Volim» je veoma prijateljski postavljen prema potrošaču. Zato mislim da svako ko vodi računa o svojim troškovima neće puno razmišljati da pređe na novi prepaid», kazao je Ivanović.

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo