Pratite nas:
VOLI CENTAR Danilovgrad
Datum: 25.11.2019
Premijer Duško Marković, predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević i predsjednik kompanije Voli Dragan Bokan su danas postavljanjem kamena temeljca označili početak gradnje Voli centra u Danilovgradu. Gradnja kompleksa će se razvijati u dvije faze, na ukupnoj parceli površine 21.063m2. U prvoj fazi, planirana je gradnja hipermarketa, koji će se prostirati na površini od 3.550m2. Hipermarket će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cijene na tržištu. Sigurni smo da će zadovoljiti sve potrebe potrošača svih kategorija, imajući u vidu da će u njemu, osim Volijeve standardne ponude prehrambenih i neprehrambenih artikala, biti implementiran naš novi Take&go koncept pod nazivom IzVOLIte. Potrošačima će biti na raspolaganju 300 parking mjesta.

Druga faza Volijevog centra će objediniti  benzinsku pumpu i kondo hotel koji će sačinjavati apartmani u privatnom vlasništvu, sa servisom i uslugom, kao  i mogućnošću iznajmljivanja. Kompletna investicija će dostići cifru od osam miliona eura, od čega je prva faza četiri miliona eura.

Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge  visoko profilisane standarde koje naša kompanija prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, sigurni smo da će dati značajan doprinos unapređenju turističke ponude danilovgradske opštine, sa posebnim akcentom na tranzitni i vjerski turizam.

Pored toga, ostvariće pozitivan uticaj i na  domaće stanovništvo, sa aspekta otvaranja novih radnih mjesta i značajnog unapređenja i podizanja nivoa kvaliteta života, a ono što mi u kompaniji Voli smatramo posebno važnim je to što će u našem novom objektu svoje zaposlenje naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okoline, 80 u hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima.

Voli Centar u Danilovgradu na najljepši način predstavlja korak dalje u našoj razvojnoj strategiji, koja osim proširivanja poslovnih aktivnosti podrzumijeva odgovornost i unapređenje kvaliteta život lokalne zajednice, naših zaposlenih, svih ljudi koji čine kompaniju Voli.

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo