Pratite nas:
Uskoro je ponovo sa vama Naš diskont u Podgorici
Datum: 14.11.2017
Naš diskont se godinama unazad pozicionirao kao prvi izbor velikog broja potrošača. Imajući u vidu da je od svog otvaranja, obarao sve rekorde u trgovačkoj branši u našoj zemlji,  odluka Kompanije je da kupcima  omogući iskustvo trgovine na mnogo većem nivou od onog koji  poznaje ne samo tržište Crne Gore, već i cijelog prostora bivše Jugoslavije.

Naš diskont donosi sasvim nov koncept, moderan pristup dizajnu enterijera, tehnološke inovacije, proširenu ponudu koja broji čak 25.000 artikala,  na značajno većoj kvadraturi od prethodne, koja sada dostiže 6000m2. U toku je konkurs za finalno popunjavanje radnih pozicija, a značajan je podatak da je  kompanija Voli za potrebe objekta otvorila 180 novih radnih mjesta.

Osim spektakularnog izgleda i usluge na koju je stavljen akcenat, ono što je potrošačima u fokusu interesovanja su cijene i kvalitet ponude.
Iz tog razloga  Naš diskont će u skladu sa politikom Kompanije, ponuditi samo proizvode prve klase, strogo kontrolisanog porijekla i kvaliteta,  po najnižim cijenama na tržištu. 
Odgovornost lidera u tgovačkoj branši je je velika,  ono što mi pružamo potrošačima je  sigurnost, kojom smo zaslužili povjerenje naših  lojalnih kupaca. Imamo kapaciteta da im ponudimo više i iz tog razloga, cijene u Našem diskontu će biti prilagodjene svima. Ukratko- kupce u Našem diskontu očekuje najbolja ponuda u besprekornom ambijentu, a cijene u skladu sa onim što su navikli  kada je taj objekat u pitanju- najniže u našoj zemlji

Posjetiocima je  važan prostoran parking, a to je osigurano sa 365 parking mjesta, od čega najveći broj čine natkrivena. Pozicija na ulazu u Podgoricu predstavlja posebnu povoljnost kupcima koji dolaze sa strane, imajući u vidu da se nalazi na samom saobraćajnom čvorištu ka primorju, zaobilaznici ka sjeveru Crne Gore i ulasku u sam grad.

Naš centar raspolaže sa još 6000m2, a to je prostor koji će biti otvoren u martu sledeće godine. Za sada traje prikupljanje ponuda, Voli će se potruditi da  tržištu ponudi nešto što do sada nije bilo u Crnoj Gori.

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo