Pratite nas:
Bar 49
Cetinjski put bb
Radno vrijeme od 07h do 22h
+382 20 22 33 24

U City kvartu, u okviru kompleksa Super Voli nalazi se restoran Bar 49, namjenjen gostima koji od restorana očekuju vrhunsko gastronomsko iskustvo u posebnom ambijentu

Za enterijer se pobrinuo arhitektonski studio iz Milana, a gosti imaju priliku da uživaju u slikama priznatih crnogorskih umjetnika. Bašta, ušuškana u zelenilo, predstavlja pravu malu oazu u ovom urbanom dijelu grada.

U restoranu Bar 49 se na moderan način promoviše najkvalitetnije iz regionalne i internacionalne kuhinje u skladu sa svjetskim trendovima.  Za pripremu namirnica se koriste namirnice sa lokalnog podneblja i njihov kvalitet nam je na prvom mjestu. Iz tog razloga pravimo sezonske korekcije jelovnika kako bismo vam u svakom dijelu godine pružili obroke spremljene od najsvježijih i najzdravijih sastojaka.

U Bar 49 restoranu na raspolaganju vam je i vinoteka sa ogromnim izborom najkvalitetnijih vina. Fokus selekcije je region Balkana ali se tu nalaze i vina sa različitih podneblja kako bi ponuda bila kompletna. Naš somelijer je stalno na usluzi i brine se o tome da uvijek odaberete vino koje se savršeno uklapa uz vaš obrok.

Bar 49 restoran je odgovarajući izbor za svaku priliku. Bilo da želite da proslavite neki srećan događaj, organizujete poslovni sastanak, ili jednostavno uživate u večeri sa porodicom i prijateljima, naše osoblje i prijatni ambijent učiniće da vam svaki dolazak bude poseban. Kod nas možete dovesti i goste iz inostranstva kako biste ih na najbolji način upoznali sa svim čarima naše kuhinje, pripremljene po najvišim standardima.

Bar 49 je postao omiljeno mjesto svim ljubiteljima fine dining-a u Podgorici koji poznaju pravu umjetnost uživanja u najukusnijoj hrani.

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo