Pratite nas:
POKROVITELJSTO

Uspješne firme imaju drušvenu odgovornost i da je promovisanje zdravih stilova života, podrška sportskim institucijama i ohrabrivanje mladih da se u što većem broju bave sportom.

VOLI VJERUJE U BUDUĆNOST!

Da Klub i njegov grad da budu jedan tim.

Svi Volijevi projekti su dugoročni i zasnovani na realnim i zdravim osnovama. Na isti način je Dragan Bokan, predsjednik Kluba, sa Upravnim odborom pristupio zadatku da Budućnost vrati na poziciju koja joj pripada, sa cijem da bude uspješan, moderan klub, ravnopravan takmac klubovima iz razvijenijih zemalja, interesantan za sponzore. Redovni je učesnik ULEB takmičenja, dva puta je stigla do četvrtfinala Eurokupa (2011-2012, 2012-2013).
Malo je reći da je je teško zadržati Budućnost na ovom nivou. Nije tu presudan samo uložen trud, rad i energija. Ne treba zaboraviti da je košarka finansijski zahtjevna sportska priča za crnogorske uslove. Sa druge strane, ne treba zaboraviti da uspješne firme imaju društvenu odgovornost i da
je promovisanje zdravih stilova života, podrška sportskim institucijama i ohrabrivanje mladih da se u što većem broju bave sportom nešto što treba da zaživi kao redovna praksa i način života i poslovanja. 
Sa tom željom i ciljem kompanija Voli je kupila i renovirala salu u Donjoj Gorici, u Podgorici, sa svim potrebnim kapacitetima, kako bi mladim naraštajima Budućnosti pružila što bolje uslove za rad i pravilan razvoj. Fokus je na razvoju mladih,što je rezultiralo time da je prvi tim gotovo u potpunosti sačinjen od crnogorskih dječaka, čije vrijeme tek dolazi.

Finansijska podrška klubu je najvećim djelom realizovana od strane kompanije Voli i firmi čiji su predstavnici članovi Upravnog odbora, partneri kompanije Voli. Upravni odbor čine: Vojin Žugić, vlasnik firme Stadion, u prethodnom period Anton Ribnikar, generalni direktor NLB Montenegrobanke, sada Dino Redžepagić, Osman Nurković, ministar saobraćaja i pomorstva, Vanja Mugoša advokat, Aleksa Lukić generalni direktor Erste banke, Branislav Martinović, vlasnik firme Glosarij, Milija Zeković, Crnogorski Telekom. Od prve godine, maksimalna pomoć je pružena
od strane firmi Bemax, Škorpion, Neregelia, Montenegroairlines i svih ostalih koji daju doprinos Klubu. 
Cilj uprave je da Klub i njegov grad budu jedan tim. Iz tog razloga, Klub je vjeran sloganu - Budućnost se VOLI. 
Podgorica je ranijih godina gotovo zaboravila da je ovaj klub njena stara ljubav i polako, ali sigurno je na to podsjećamo.
Tribine Morače su pune, tako da je i srce uprave i igrača puno. Vratio se klub gradu i publiku klubu.

Budućnost se VOLI!

Poželimo našim momcima uspješnu sezonu uz poruku - SVI SMO MI JEDAN TIM!
© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo