Pratite nas:

Vizija osnivača i vlasnika Volija, Dragana Bokana o razvoju stabilne, progresivne i u svakom smislu odgovorne kompanije je temeljena na stavu da razvoj svakog preduzeća mora biti usklađen sa društvenom zajednicom u kojoj posluje.
Odnos potrošača prema Voliju se ne temelji samo na kvalitetu usluge i proizvoda već i na odnosu Volija prema široj društvenoj zajednici i najranjivijim segmentima društva i sistema.

Otvaranje svakog objekta pojedinačno Voli je obilježio sa donacijom opštinama za socijalno ugrožene kategorije. Gotovo svaka elementarna nepogoda u Crnoj Gori i regionu koja je za posledicu imala patnju stanovništva ispraćena je Volijevom donacijom. Voli je čest učesnik humanitarnih akcija u Crnoj Gori. Kao prioritetnog partnera imamo Crveni krst Crne Gore, koji na Voli računa u svojim redovnim aktivnostima.

U kontinuitetu pomaže tehničku modernizaciju zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori, upućivane su donacije ljekarima u cilju unaprjeđivanja njihovog ličnog profesionalnog razvoja. Pored toga, aktivno je učeststvovano u svim humanitarnim akcijama organizovanim za pomoć pri liječenju.

Smatrajući obrazovanje temeljom društva Voli je često pomogao obrazovne ustanove svih nivoa u Crnoj Gori. Poistovjećujemo se sa zdravim stilovima života i od srca pomažemo sportske klubove, pomažemo afirmaciju sporta kako bi  buduće generacije shvatile važnost ovog segmenta života.

2011. godine, Dragan Bokan preuzima kormilo najtrofejnijeg crnogorskog košarkaškog kluba KK Budućnost Voli, koji se do tada nalazio u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Klub je konsolidovan, osavremenjen i organizovan tako da može parirati klubovima u razvijenim evropskim zemljama. Poseban akcenat je dat školi košarke kroz kupovinu sale sa svim pratećim sadržajima za adekavatan rad i razvoj mladih selekcija.

Sve ove aktivnosti u proteklom periodu su realizovane bez medijske afirmacije, skromno i neprimjetno što i dolikuje istinskim filantropima.

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo