Pratite nas:

Nacionalni trgovački lanac Voli odlikuju vrhunska usluga, ugodna kupovina u prijatnom ambijentu i velika ponuda kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama. Prilagodjavanje željama potrošača i kontinuirana komunikacija dovode svakodnevno veliki broj kupaca u Volijeve markete, što je ujedno i pokazatelj snažne lojalnosti kupaca i potvrda se samo bogatim asortimanom, pristupačnim cijenama i visokim nivoom usluge može steći i zadržati povjerenje kupaca. Ukoliko želite bogatiju ponudu,Voli je uvijek najbolje rješenje za vašu veliku porodičnu trgovinu. Kompanija Voli objedinjuje mrežu marketa i najjaču distribuciju u našoj zemlji.

U toku svog razvojnog perioda , od lokalno prepoznatljive mreže marketa izrasta u nacionalni trgovački lanac i postaje jedan od prepoznatljivih crnogorskih brendova. Prvi Volijev maloprodajni objekat otvoren je 1995.godine u Podgorici. U godinama koje su uslijedile Voli nastavlja ekspanziju, povećava broj prodajnih mjesta i broj zaposlenih , kontinuirano raste tržišni udio. Nakon objekta u Petrovcu, otvorena je specijalizovana mesara u Podgorici, supermarket u širem centru Podgorice, otvoren je Voli Diskont i Shop, supermarket u Golubovcima, market u strogom centru, kao i na sjevernom ulazu u Podgoricu.

Kao odgovor domaće privrede na izazov nadolazećih inostranih lanaca, Voli je izgradio savremeni i ekskluzivni Tržni centar, prvi tog profila i formata u okvirima naše zemlje, kao i hipermarket u Kotoru. Kompanija Voli, koja se razvila na potpunom razumijevanju potreba svojih kupaca, pravom potvrdom uspješnosti smatra zadovoljstvo i lojalnost svojih potrošača. Volijevi maloprodajni objekti slove za omiljena mjesta porodične trgovine i strukturom svoje ponude zadovoljavaju i najzahtjevnije potrošače. Objekti odišu prepoznatljivom atmosferom i opremljeni su modernom i funkcionalnom opremom, u skladu sa svim savremenim svjetskim standardima.

Jedan od najznačajnijih činilaca uspijeha Volija počiva u kadrovima, jer je ljudski resurs najvažniji resurs svake kompanije. Zato se danas najveća pažnja posvećuje edukaciji i profesionalnom razvoju zaposlenih. Voli ima za cilj kako formiranje i razvoj kadrovske strukture, tako i zadovoljenje potreba zaposlenih. Volijeva porodica, trenutno broji 1600 članova, a sa porastom broja prodajnih mjesta, taj broj će se značajno uvećati. Preduzetnički duh koji vlada u Kompaniji, pažljiv pristup kvalitetu proizvoda i visok nivo usluge garant su ispunjenja ambicioznog plana razvoja i ujedno i potvrda teze da „Domaći mogu!”

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo