Pratite nas:
Naša bašta

Volijevo imanje u Šasu prostire se na površini od 70 ha, od čega je cca 65 ha obradivo poljoprivredno zemljište dok ostatak čine površine koje su nepristupačne i nepodobne za obradu.

Cilj je da se potrošačima ponudi sopstveni proizvod sa svojih polja i da se na taj način omogući krajnjem potrošaču da dobija svježe voće i povrće direktno sa proizvodne površine na policu u maloprodaji.

Proizvodi Naše bašte su najsličniji domaćoj proizvodnji, jer je prevashodni cilj da se izbjegne korišćenje hemijskih sredstava, osim najneophodnijeg i da proizvodi budu prepoznatljivi po ukusu, mirisu i svježini, a ne po ujednačenosti plodova i savršenom obliku. Nemoguće je na velikim površinama imati idealnu proizvodnju bez upotrebe zaštitnih sredstava, ali se pokazalo da se sa minimumom korišćenja pesticida može kontrolisati zdravstveno stanje biljaka i uspješno voditi borba sa štetočinama koje ih napadaju. Potrošačima su dostupni kvalitetni proizvodi sa mirisom i ukusom baš kao da su ih ubrali iz svoje bašte.

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo